Viziunea noastra

Am pornit la drum, acum 17 ani, din dorinta de a oferi un alt gen de servicii medicale, in sensul ca pacientele noastre sa-si doreasca sa ne revada cu placere. Iar acest lucru inseamna profesionalism, incredere, promtitudine si confidentialitate.

Initial cabinetul a functionat in str. Foisorului din sectorul 3, iar din anul 2009 ne aflam in str. Pajistei la nr.11, sectorul 4, linga Oraselul Copiilor, nu departe de Metrou Brincoveanu.

Oferim servicii de specialitate intr-o ambianta placuta, cu dotari tehnice de ultima generatie (ecograf VOLUSON S8, cu trei sonde 2D/3D, video colposcop etc).

In cadrul cabinetului nostru,  dr. Stefan Badea cu o experienta de specialitate in obstetrica – ginecologie, acumulata in 23 de ani de activitate, cu stagii de perfectionare in Germania, la Helios Clinik-Erfurt si NEU-STADT Clinik Drezda, precum si cursuri la Londra, Praga, Hamburg, Florenta etc, ofera servicii medicale profesionale cu multa daruire si pasiune.

Dr. Badea Stefan isi desfasoara activitatea ca medic primar obstetrica-ginecologie, competenta ecografie, laparoscopie si colposcopie in cadrul Maternitatii Bucur. Totodata, el este si colaborator extern al spitalului Sanador, unde poate asigura interventii chirurgicale ginecologice si asistenta la nastere.


Interior cabinet ginecologie